ATTRAKTIONSKRAFT
- FALKENBERG -

Kristjan Fannar, projektledare för Attraktionskraft Falkenberg

Välkommen till Attraktionskraft Falkenberg!

Jag som skriver här på bloggen heter Kristjan Fannar. Jag är destinationsutvecklare på Destination Falkenberg och projektledare med uppdrag att ta fram ett platsvarumärke för Falkenberg. Det är ett stort arbete som vi har satt igång och jag hoppas att du som bor och/eller verkar i Falkenberg vill vara med oss på denna resa.

Vi är många som har ett intresse för Falkenberg, många som vill tycka till och det gör arbetet komplext – För hur definierar vi ett varumärke för Falkenberg? Det är just det som denna blogg kommer handla om.

Det är just utmaningarna som gör att jag skriver denna blogg. Ämnet är stort och jag ska försöka att hålla er löpande informerade om arbetets gång och lyfta vissa saker för diskussion.

Jag vill gärna dela med mig av mina tankar och funderingar om hur vi kan arbeta i Falkenberg. Har du ändringsförslag eller tips för tillvägagångssätt får du hemskt gärna kontakta mig!

Vår utgångspunkt för arbetet om ”Attraktionskraft Falkenberg” är att vi utvecklar vår plats på uppdrag av och för dig som bor och verkar i Falkenberg. Vi kommer genomföra en hel del workshops och träffar i fortsättningen och min förhoppning är att denna blogg kan fungera som en kunskapsbas och underlag för diskussion inför dessa träffar.  

Delaktighet är ett av våra ledord i detta arbete och vi arbetar för att skapa en inkluderande arbetsprocess med bred förankring som i sin tur samlar och enar de flesta intressenter som är relaterade till och utgör destinationen Falkenberg. Vi vill skapa en gemensam värdegrund för att vi tillsammans ska leverera en tydlig och attraktiv bild av Falkenberg – året om.

Jag har en bra känsla i magen inför detta arbete. Vi i Falkenberg vill verkligen framåt och det känns kul att vara igång! Redan nu har över 70 personer anmält sitt intresse för att bidra till den fortsatta platsresan genom att bli ”Falkenbergs-ambassadör”!

Anmäl dig som ambassadör du också och hjälp oss i arbetet för att utveckla Falkenberg!

Kommentarer
 1. Caroline Hygrell Andersson
  Falkenberg är min stad, jag flyttade i och för sig hit - från Västerås när jag var 10 år - men Falkenberg är definitivt min stad. Något som jag inte hört någon annan stans, mer än i Falkenberg, det är att när vi pratar om våra turister som kommer och besöker vår stad - så säger vi badgäster. Kommer säkert från att för länge sedan så bodde man ju så, som gäst hos någon som hyrde ut delar av sin bostad till just badgäster. Trevligt tycker jag. Om man tänker så i fler sammanhang, att vi ska attrahera fler gäster till vår stad så anstränger man sig lite extra för att det ska vara fint, tilltala många och inte bara på sommaren utan året om. Falkenberg är fantastiskt - eller hur!
  # 3
  måndag, 2 mars kl. 14:53
 2. Git Spång
  Falkenberg är min barndoms sommarstad där också en del av min släckt bort och verkat. Dess skafferi är jag uppfödd på, frukt, grönsaker, potatis och kött transporterades till vår familj i Göteborg trots det då långa avståndet. Morfar åkte innan vi hade bil med häst och vagn för att hämta Hallands läckerheter. Med dagens transportmedel är det dessutom ett guldläge mitt i Halland, lika långt att tidsmässigt åka till Göteborg som till Hälsingborg. Ett guldläge mitt på Sveriges västkust, glöm inte att vi nästan ligger mitt emellan Oslo och Köpenhamn också ......Kan det bli bättre?
  # 2
  söndag, 1 mars kl. 23:10
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar
Bli Falkenbergsambassadör!
Namn
Efternamn
Arbetsplats
Adress
Postnummer
Ort
E-postadress
Mobilnr
Leveransformat

Hantera prenumeration


Vår policy för e-postadresser

Dela med dig av denna sida

Ett samverkansprojekt som drivs av